Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC Dordrecht stelt velden weer beschikbaar voor KNHB-schoolhockeytoernooi

25 maart 2014

DORDRECHT -  Op vrijdag 4 april a.s. vindt op 44 locaties in Nederland de voorronde plaats van de Nationale Schoolhockeycompetitie 2014. Dit jaar is het de twaalfde keer dat de KNHB deze landelijke competitie voor middelbare scholen organiseert en 220 scholen met ongeveer 625 teams doen mee aan dit evenement.

Bij Hockeyclub DMHC aan de Schenkeldijk wordt de voorronde voor meisjes jong (onderbouw) gespeeld. Uit Dordrecht ontvangt DMHC dan 2 teams van het Insula College en 1 team van het Johan de Witt Gymnasium. De overige teams komen uit Zwijndrecht, Barendrecht, Papendrecht, Gorinchem en zelfs ook teams uit Bergen op Zoom en Goes.

DMHC stelt al voor de zevende keer haar velden beschikbaar en kon de afgelopen jaren, mede door de  inzet van vele vrijwilligers, altijd terugkijken op een zeer geslaagde dag. Niet alleen voor de sporters zelf, maar zeker ook voor de toeschouwers, scheidsrechters en overige mensen van de organisatie.  
 

Lees meer over:

hockey dmhc KNHB
Deel dit bericht met je vrienden!