Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

NLdoet ontbijt in De Prinsemarij

25 maart 2014

DORDRECHT - De wijkbewoners van Nieuw Krispijn en de bewoners van De Prinsemarij zijn afgelopen zaterdag verrast met een heerlijk ontbijt tijdens NLdoet. Vrijwilligers waren vroeg opgestaan om dit te realiseren.

De landelijke actie NLdoet vraagt eenmaal per jaar aandacht voor het vrijwilligerswerk en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Tijdens het ontbijt in De Prinsemarij werden de bezoekers verwend met heerlijkheden en er was voor ieder tijd voor een persoonlijk praatje. Er zijn ruim 55 ontbijtjes verzorgd en aansluitend kreeg iedereen koffie met gebak, natuurlijk ook geserveerd door vrijwilligers.
Het NLdoet ontbijt in De Prinsemarij is opgezet door Het Spectrum en MEE Drechtsteden en werd gesponsord door Erica Bloemenideeën, Het Aardappelpakhuis, Het Oranje Fonds, Het Spectrum Facilitair, Projectleider Stimuleringsprogramma Wielwijk en Krispijn, Rabobank, Sportbedrijf  Dordrecht, Vrienden van Thureborgh en De Prinsemarij en Woonbron.
 

Deel dit bericht met je vrienden!