Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Koninklijke Onderscheiding voor vier terugtredende raadsleden

25 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In de raadsvergadering van dinsdag 25 maart namen diverse raadsleden afscheid. Het was de laatste bijeenkomst van wat de oude raad wordt genoemd, want immers donderdag 27 maart om 15 uur begint in het Stadhuis de nieuwe raad op basis van de verkiezingsuitslag van 19 maart.

Drie leden van de gemeenteraad kregen vanwege hun politieke verdiensten een koninklijke onderscheiding ( Lid in de Orde van Oranje Nassau). De uitreiking vond plaats om 15.00 uur in de Raadszaal van het Stadhuis te Dordrecht.

Het ging om de volgende personen: De heer A.G. Hoogerduijn (ChristenUnie/SGP), de heer W. van der Kruijff (CDA) en de heer M.P.P.M. Merx (VVD).
Mevrouw M.C. Ruisch (GroenLinks) ontving diezelfde middag een bronzen erepenning van de stad Dordrecht. Burgemeester Arno Brok sprak tegen de vier lovende woorden. Verder verwoordde hij hun inzet en zo deed de burgemeester ook bij andere raadsleden die donderdag niet terugkeren in de raad.

 

Zie ook:

Lees meer over:

raadsleden onderscheiding lintje
Deel dit bericht met je vrienden!