Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

DeetosSnel B1 Nederlands Kampioen

24 maart 2014

DORDRECHT -  Afgelopen zaterdag is de B1 van DeetosSnel Kampioen van Nederland geworden. Op het NK Hoofdklasse voor B-aspiranten in Alpen aan den Rijn bleek de Dordtse ploeg de sterkste.

Na overwinningen in de poule tegen Koog Zaandijk, De Meeuwen en DVO plaatste DeetosSnel B1 zich voor de finale tegen Groen Geel. In een spannende wedstrijd, ruststand 4-3, eindigde de Dordtse ploeg als sterkste (9-6) en was de nationale titel binnen.
 
DeetosSnel C1, speelde diezelfde dag op het NK Hoofdklasse in Enschede en wist na winst op Dos’46, KCC en Vitesse eveneens de finale te bereiken. In de laatste wedstrijd van het toernooi ging het lang gelijk op, ruststand 4-4, maar uiteindelijk moest de ploeg zijn meerdere erkennen in Nieuwerkerk C1.
 
DeetosSnel is trots op de spelers en betrokken trainingsstaf van de jeugdteams en kan tevreden terugkijken op een succesvol zaalseizoen. 
 

Lees meer over:

deetossnel nk hoofdklasse
Deel dit bericht met je vrienden!