Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse Koppen door technische problemen in oude editie op RTV Dordrecht

23 maart 2014

DORDRECHT – RTV Dordrecht heeft de laatste dagen technische problemen om de juiste programma’s op de buis te krijgen. Vrijdagavond bleef urenlang een journaalbeeld hangen van een uitgetreden Kamerlid van de PVV. Het praatprogramma Dordtse Koppen, dat zaterdagavond zeven uur voor de eerste keer in een nieuwe editie zou worden uitgezonden, werd daar ook de dupe van. In het programma bleef telkens de versie meedraaien van een week eerder en voor de verkiezingen van leden van de gemeenteraad.

RTV Dordrecht zendt tegenwoordig via digitale verbindingen de eigen programma’s in naar een centrale plek, waar met regelmaat telkens op elk uur een nieuw 60 seconden Journaal wordt toegevoegd. Dat ging ook niet goed. De werkwijze is ingevoerd bij de verhuizing naar het Leerpark.

Op de website van RTV Dordrecht wordt verder geen informatie gegeven.

 

 

 

Lees meer over:

rtv dordrecht dorstse koppen
Deel dit bericht met je vrienden!