Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

‘Zwaar geschapen man’ blijkt winkeldief

21 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdagavond, om ongeveer 19.30 uur hebben politiemensen een 50-jarige inwoner van Schiedam aangehouden nadat hij kleding had gestolen in een winkel.

De man, die bij de agenten bekend was als notoire winkeldief, liep in het centrum van Dordrecht. Toen hij een groot kledingwarenhuis aan de Johan de Wittstraat binnen liep was de aandacht van de agenten getrokken. Dit omdat hij al vaker was betrapt op het stelen van herenkleding.

De agenten hielden de man in de gaten en toen hij de winkel uitliep bleek het signalement van de man in luttele minuten drastisch te zijn veranderd. Hij leek vele kilo’s aangekomen. De agenten, ook niet gek, onderwierpen de man aan een fouillering en daarbij bleek dat hij een compleet driedelig kostuum aan de voorkant in zijn spijkerbroek had verstopt.

Hij is aangehouden en er is proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!