Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

PvdA vol goede moed ondanks teleurstellende uitslag

21 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdag 19 maart vonden de verkiezingen plaats voor de gemeenteraad. Voor de PvdA was de uitslag teleurstellend, en zij komt met slechts 4 zetels terug in de raad. Alle 4 raadsleden zijn op eigen kracht met voorkeurstemmen gekozen.

Ongeacht dit zetelaantal wil de PvdA hun uiterste best blijven doen voor Dordrecht. Daarover laten we de PvdA zelf even aan het woord:

"In de komende jaren zal het er vooral om gaan dat er goede zorg is, beschikbaar voor iedereen die dat nodig heeft."

" Het feit dat we de komende periode ons werk met minder raadsleden zullen doen, motiveert ons ook enorm om ons werk op een andere wijze te doen; samen met bewoners, behulpzaam bij het oplossen van problemen. 'Baas in eigen Buurt' is geen loze kreet, we willen dit werkelijkheid maken."

"We willen iedereen die meegeholpen heeft in de campagne van de afgelopen maanden, iedereen die ons gesteund heeft en alle kiezers die hun kostbare stem op ons hebben uitgebracht hartelijk bedanken. We blijven ons uiterste best doen om recht te doen aan het vertrouwen dat we hebben gekregen," aldus de nieuwe leden van de PvdA fractie van de Dordtse Gemeenteraad.

De nieuwe PvdA fractie bestaat uit: Cor van Verk, Bahattin Guler, Nilufer Sonmezer, Jacqueline van den Bergh.

 

Lees meer over:

PvdA gemeenteraadslid
Deel dit bericht met je vrienden!