Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Kom ook bij het SpeciaalKorfbalteam van DeetosSnel: 'Vanaf nu buitentrainen'

21 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Net als alle andere korfballers van DeetosSnel gaan ook de deelnemers van Speciaal Korfbal vanaf heden lekker buiten trainen.
 
In januari is gestart met het G-team SpeciaalKorfbal  voor kinderen van 8 - 12 jaar met een verstandelijke beperking en/of autisme. Inmiddels zijn er vijf deelnemers, maar er is nog plaats voor meer.

De kinderen zijn op allerlei manieren lekker actief bezig met korfbal. Ze leren de bal gooien, vangen en samenspelen, maar doen ook conditieoefeningen en leuke actieve spellen. Daarnaast worden er teamuitjes georganiseerd, speciaal gericht op de doelgroep. De kinderen kunnen ook deelnemen aan alle extra activiteiten die DeetosSnel organiseert voor haar leden. SpeciaalKorfballers horen er helemaal bij!
                                                                    
Denkt u dat uw kind het leuk vindt om een keer gratis mee te doen met het SpeciaalKorfbalteam? Neem dan contact op met Bas Baggerman. tel. 06-40447406 of e-mail speciaalkorfbal@deetossnel.nl
 
DoeMEEdag
SpeciaalKofbal van DeetosSnel is ook vertegenwoordigd op de DoeMEEdag op 29 maart a.s. van 14:00 - 16:00 op de Sportboulevard van Dordrecht. Op de DoeMEEdag kunnen mensen met een beperking en hun familie en bekenden ervaren hoe leuk sporten is en welke vrijetijdsaanbod er in de buurt is.

Lees meer over:

deetos speciaalkorfbal
Deel dit bericht met je vrienden!