Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Rondvaart Biesbosch populairste natuurbelevenis - Nature’s Gift Award voor Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

21 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Rondvaart door De Biesbosch is door Nature’s Gift en zijn klanten uitgeroepen tot leukste en populairste natuurbelevenis in 2013. Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw heeft in Nationaal Park De Biesbosch de Nature’s Gift Award mogen ontvangen.

Populaire natuurbelevenissen
Aan het begin van de lente reikt Nature’s Gift traditioneel de Nature’s Gift Award uit aan de leukste en populairste natuurbelevenis. Dit jaar mag Rondvaart door De Biesbosch deze titel dragen. Andere populaire uitjes in 2013 waren wadlopen en een overnachting in een trekkershut. Natuurfotoworkshop en paragliden zijn het afgelopen jaar ook vaak geboekt.

Rondvaart door De Biesbosch
Nationaal Park De Biesbosch is gewild bij de natuurliefhebbers vanwege de vele bijzondere rivieren, eilanden, kreken, planten en dieren. De Biesbosch is één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa. Het natuurgebied staat vooral bekend om zijn enorme rijkdom aan (water)vogels en de vele bevers. De rondvaart brengt de opvarende naar alle uithoeken van dit unieke gebied en geeft de mogelijkheid om vogels en bevers te spotten.

Nature’s Gift
Nature's Gift is onderdeel van GiftNation en is aanbieder van de leukste belevenissen in de natuur. Nature’s Gift zet zich nu ruim 5 jaar in om mensen op een verrassende manier te laten genieten van de Nederlandse natuur. Denk aan een verfrissende paardenrit op het strand, een leerzame wandeling met de boswachter (veelal via SBB of IVN) of een dagje varen op het water.

Lees meer over:

biesbosch rondvaart
Deel dit bericht met je vrienden!