Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Theatervoorstelling Grit door Jeugdtheaterschool Dordrecht: "Ben je aap of roos?"

19 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Getalenteerde jongeren van Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) spelen in april Grit, een theatervoorstelling over ambitie en doorzettingsvermogen. Op zaterdag 5 april gaat Grit in première om 20.30 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Ben je een aap of een roos? Wild of juist aangepast aan de maatschappij? Dit is de vraag die de jongeren in Grit zichzelf en anderen stellen. Sommigen zijn meer aap en anderen meer roos. Misschien verander je ongewild steeds meer in een aap, terwijl je juist hard werkt om een roos te zijn.

Sinds oktober repeteerden de spelers, in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar, voor deze voorstelling. De jongeren volgen al een aantal jaren les bij de jeugdtheaterschool van ToBe. JTSD biedt hen een enthousiaste en professionele plek om hun spel-, zang- en danstalent te ontwikkelen. De spelers van Grit zijn: Vera Baerveldt, Marysia Binneveld, Nanne Bijlsma, Sarah Bozuwa, Ellie de Jong, Mariska Morsch, Fiepke van Niel, Amieke Sellier, Matthijs van der Sijde, Nina van Tongeren, Ndedi van der Veen, Sophie Veenstra en Floor van der Wal.

Grit is voor iedereen vanaf 10 jaar toegankelijk.

Zie ook agendabericht.

Lees meer over:

ToBe energiehuis Noordendijk ketel
Deel dit bericht met je vrienden!