Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Al 10.000 bezoekers voor Willem II- Kunstkoning'
18mrt 2014

Al 10.000 bezoekers voor Willem II- Kunstkoning

DORDRECHT -
I.v.m. een sponsorbijeenkomst is het Dordrechts Museum op zaterdag 22 maart tot 12.00 uur gesloten. Museumrestaurant Art & Dining is tot 14.00 uur niet toegankelijk voor publiek.

Nog maar elf dagen geopend en nu al 10.000 bezoekers over de blauwe loper. Afgelopen zaterdag verwelkomde het Dordrechts Museum de 10.000ste bezoeker van de tentoonstelling Willem II – Kunstkoning.
Directeur Peter Schoon en wethouder Cultuur Jasper Mos feliciteerden mevrouw Reyneke Kooistra uit Zeist van harte en boden haar een catalogus aan. Van museumrestaurant Art & Dining kreeg mevrouw Kooistra een lunch voor twee personen. Zij was blij verrast en vertelde dat ze met haar vriendinnen vijf keer per jaar een uitstapje maakt. De combinatie van een bijzondere tentoonstelling in een mooie stad deed hen besluiten dit keer naar Dordrecht en naar het Dordrechts Museum te komen.
De tentoonstelling Willem II- Kunstkoning opende haar deuren op 5 maart en brengt de geveilde kunstcollectie van koning Willem II na ruim 150 jaar voor één keer weer bijeen.

Meer informatie op www.wii-kunstkoning.nl

Zie ook:
Elk schilderij bij expositie Kunstkoning in Dordrecht staat in een eigen verhaal (za, 8 mrt 2014)
Expositie in Dordrecht: ,,Dichter bij de kunstkoning kunt u niet komen" (di, 4 mrt 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!