Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

RTV Dordrecht zendt politiek debat onder leiding van Thijs Blom tot dinsdagavond uit

15 maart 2014

DORDRECHT -  Thijs Blom kijkt tevreden terug op het lijsttrekkers, dat hij woensdag presenteerde. De uitzending op RTV Dordrecht was alleen de eerste avond niet storingsvrij. De omroep blijft de produktie nog even herhalen. De raadsgriffie van de gemeenteraad, die het debat mee mogelijk heeft gemaakt, geeft over de uitzendingen de volgende informatie:

Op woensdagavond 12 maart kwamen alle lijsttrekkers van de politieke partijen in Dordrecht bijeen voor het grote lijsttrekkersdebat van RTV Dordrecht.

Het debat werd gehouden in het Energiehuis, waar zaal ketel 1 geheel gevuld was met publiek. De partijlijders gingen met elkaar in debat over onder andere de levendige binnenstad, koopzondagen, veiligheid het leveren van een tegenprestatie voor de uitkering, sport en meer belangrijke onderwerpen.

Het debat werd afgewisseld met straatinterviews. Na afloop van het debat presenteerde RTV Dordrecht de resultaten van een poll onder 300 mensen op straat, die een beeld geeft van hoe deze groep op dat moment gestemd zou hebben. De werkelijke uitslag van de verkiezingen zal bepaald worden op woensdag 19 maart wanneer alle kiezers naar de stembus gaan.

De uitzendingen van RTV Dordrecht zijn te zien op:

  • Zaterdag 15 maart om 20.00 uur
  • Zondag 16 maart om 13.00 uur en om 20.00 uur
  • Maandag 17 maart om 19.00 en 24.00 uur
  • Dinsdag 18 maart om 19.00 uur

Lees meer over:

lijsttrekkers Thijs Blom
Deel dit bericht met je vrienden!