Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

'Doe een museum' tijdens het Museumweekend op 5 en 6 april

14 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Verrassende doe-het-zelf activiteiten in musea door het hele land. 

Op zaterdag 5 en zondag 6 april 2014 organiseert de Museumvereniging de 33e editie van het Museumweekend met als thema 'Doe een museum'.

Bijna 300 Nederlandse musea organiseren voor jong en oud verschillende doe-het-zelf activiteiten, waarmee zij nieuw publiek willen aanspreken. Op woensdag 2 april, in de aanloop naar het Museumweekend, is er dit jaar voor het eerst een museumdag speciaal voor kinderen: Museumkids.

In heel Nederland organiseren musea op 5 en 6 april verschillende doe-het-zelf evenementen. Bezoekers kan het thema 'Doe een museum' niet ontgaan: musea kunnen alleen aan het weekend meedoen als hun bezoekers ook daadwerkelijk iets bijzonders kunnen doen.

Lees meer over:

doe-het-zelf museumweekend
Deel dit bericht met je vrienden!