Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Start Campagne 'Bob in de Sportkantine"

13 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Vrijdagavond 14 maart gaat het campagneteam van de campagne “Bob in de sportkantine” bij Voetbalvereniging Wieldrecht op zoek naar de ware Bob. ‘Bob’ drinkt geen alcohol en brengt zijn vrienden veilig thuis. Tijdens deze avond wordt het 7x7 voetbaltoernooi gehouden. VV Wieldrecht ondersteunt de campagne gedurende de periode maart tot en met juni op de club. Wethouder Sport van de gemeente Dordrecht, mevrouw Reynvaan-Jansen, ondersteunt het campagneteam deze avond.

Het campagneteam start deze avond ook met de publieksactie “Hoe goed ken jij Bob?” waar zowel de bezoeker van de sportkantine als de sportclub mooie prijzen kan winnen, zolang de Bob maar in het zonnetje wordt gezet. In de maanden maart tot en met juni gaat Bob de sportkantine in. De boodschap van deze campagne is dat bezoekers van de kantine met elkaar afspreken wie de Bob is. Bob blijft nuchter en rijdt zijn sportvrienden veilig naar huis. De actie richt zich op sporthallen en sportclubs met een sportkantine in eigen beheer in verschillende Zuid-Hollandse regio’s waaronder de Drechtsteden. Alle betrokken sportclubs krijgen een pakket met campagnemateriaal en er worden campagneteams ingezet die de kantines bezoeken. Ook zijn er gratis BOB sponsorborden te bestellen. Onder andere VV Wieldrecht heeft dit bord vorige week al ontvangen.

Wilt u zich vooraf bij ons aanmelden door een mail te sturen naar Angela Verkerk van de gemeente Dordecht: as.verkerk@dordrecht.nl. Het campagneteam is aanwezig vanaf 19:00 uur en de wethouder komt rond 19:30 uur. De actie wordt mogelijk gemaakt door VV Wieldrecht, gemeente Dordrecht, regio Drechtsteden en Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH).

Zie ook:

Lees meer over:

campagne wieldrecht
Deel dit bericht met je vrienden!