Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Twee Dordtenaren aangehouden voor schietpartij IJzendijke

12 maart 2014

DORDRECHT -  De politie hield gisteren twee Dordtse mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij het schietpartij op de N61 bij IJzendijke op 25 september 2013. Daarbij kwam een 24-jarige man uit Dordrecht om het leven.

Met betrekking tot deze zaak is al eerder een 24-jarige verdachte aangehouden. Hij is op 17 november 2013 in Brussel gearresteerd en op 27 november door België aan Nederland overgedragen.

Derde en vierde verdachte
De gisteren aangehouden mannen van 48 - en 18 jaar zijn familie van de al eerder aangehouden verdachte. Onder leiding van de rechter-commissaris zijn er in diverse woningen doorzoekingen gedaan. Gelijktijdig is ook het familiebedrijf doorzocht. De politie heeft daarbij verschillende goederen in beslag genomen. Alle verdachten zitten voorlopig vast. De recherche sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen.

Lees meer over:

schietpartij IJzendijke
Deel dit bericht met je vrienden!