Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Werken met het mooiste uitzicht van Dordrecht

10 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - EGM architecten en WOW bieden een werkplek met perspectief. Op donderdag 6 maart 2014 tekenden EGM architecten en Welkom op het Werk (WOW) een intentieverklaring, waarin de samenwerking is vastgelegd voor het beschikbaar stellen van werkplekken aan ZZP-ers, flexwerkers en medewerkers van bedrijven in het kantoor van EGM aan het Wilgenbos in Dordrecht.
 
Flexwerken met perspectief
Welkom op het Werk biedt in het kantoor van EGM architecten de nieuwe werkers niet alleen een comfortabele en goed geoutilleerde werkplek, het biedt ze ook alle ruimte voor kennisdeling en ontmoeting. WOW biedt hen zo een totaalpakket, prettiger werken in een productieve omgeving waarin creativiteit en kennis bij elkaar komen.
En dat stimuleert! EGM beoogt met dit initiatief een fysieke duiventil te zijn voor ondernemers in de Drechtsteden en hoopt met de beschikbare faciliteiten de flexwerkers in creatief en productief opzicht goed te kunnen ondersteunen.
 
Kennismakingsontbijt
Op vrijdagochtend 28 maart 2014 organiseert WOW van 8.00 uur tot 10.00 uur een kennismakingsontbijt bij EGM architecten om geïnteresseerden de gelegenheid te geven de locatie te bekijken en elkaar te ontmoeten. Aanmelden kan via de website van Welkom op het Werk www.welkomophetwerk.nl
 
Startersdag
Binnenkort ontvangen alle ZZP-ers in de regio meer informatie over het concept en een uitnodiging om de Startersdag op 10 mei 2014 in Hendrik-Ido-Ambacht bij te wonen. Daar kan ook vrijblijvend geïnformeerd worden naar de mogelijkheden bij EGM architecten in Dordrecht. Meer informatie over de Startersdag is te verkrijgen via Welkom op het Werk, Virginia Jobse, telefoonnummer 06-26086488.
 
Over EGM architecten
EGM is een architectenbureau dat hoogwaardige vernieuwende concepten ontwerpt voor de gebouwde omgeving. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten in bijna alle sectoren, van gezondheidszorg tot zakelijk vastgoed. Van kleinschalig tot zeer complex en van structuurplannen tot interieuropdrachten. In Nederland, maar ook in het buitenland. We zijn ook binnen de Drechtsteden actief; met gebouwen als bijvoorbeeld het Albert Schweitzer Ziekenhuis, het EGM kantoor, politiekantoor Zuid-Holland-Zuid, begraafplaats en crematorium De Essenhof en het Bestuurlijk Knooppunt in Zwijndrecht. Door deze variëteit kan EGM als katalysator fungeren voor de flexwerkers.
 
Over WOW
WOW biedt ZZP-ers en bedrijven letterlijk de ruimte om aan de slag te gaan. Dit wordt gefaciliteerd in gebouwen die inspireren, die het delen van ervaringen met collega’s mogelijk maken en waarin goed en productief gewerkt kan worden. Dit was al mogelijk in Park Langesteijn in Hendrik-Ido-Ambacht en aan de Vrouwenmantel in Schoonhoven. Vanaf vandaag is die mogelijkheid er ook in Dordrecht bij EGM architecten aan het Wilgenbos. Op hun locaties organiseert WOW ook interessante trainingen, evenementen en netwerkbijeenkomsten.

Lees meer over:

zzp egm wilgenbos
Deel dit bericht met je vrienden!