Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Maurice de Hond op bezoek bij lokale partijen

10 maart 2014

DORDRECHT - Volgens Beter voor Dordt (BVD) leider Piet Sleeking ligt de kracht van zijn partij om ook tussen de verkiezingen door een goed contact te onderhouden met de burgers in Dordrecht. Het was ook een advies van marktonderzoeker Maurice de Hond, die op uitnodiging van BVD vertegenwoordigers van lokale partijen bijpraatte in Dordrecht. De opkomst was hoog en werd geschat op 120 tot 130 mensen. 

Ad van den Herik legde voor zijn programma ‘AD bezoekt’ een aantal reacties vast. Volgens de onderzoeker gaan de lokale partijen het bij de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart goed doen, mede omdat het kabinet VVD – PvdA niet zo aanspreekt.

Beter voor Dordt (BVD) ging in 2010 van zes naar vijftien zetels in de gemeenteraad. Dat werd vertaald in drie wethouders in het college van B&W. Sleeking zegt na vier jaar een tevreden mens te zijn over wat er voor de burgers van Dordrecht is bereikt. Hij hoopt het resultaat van 2010 te kunnen evenaren en zo de grootste partij te blijven.

 

Deel dit bericht met je vrienden!