Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Minister Kamp: “Veth Propulsion schoolvoorbeeld”

10 maart 2014

DRECHTSTEDEN - “Veth Propulsion is een schoolvoorbeeld van een innovatief familiebedrijf” aldus VVD minister Kamp van Economische Zaken. Samen met de lijsttrekkers van de lokale VVD afdelingen Drechtsteden bracht hij een bezoek aan Veth Propulsion B.V. Dit Papendrechts bedrijf is een toonaangevend familiebedrijf op het gebied van voortstuwing van vaartuigen. Wereldwijd bedenken en installeren ze innovatieve systemen die onder meer hebben geleid tot het ontwikkelen en installeren van het eerste hybride binnenvaartschip.
Eerder die ochtend opende Minister Kamp het congres ‘Martime meets Aerospace’ op uitnodiging van VVD wethouder, en initiatiefnemer van het congres, Richard Korteland.

“Het ‘Martime meets Aerospace’ congres is een mooi voorbeeld van de inzet van de lokale VVD op toename van werkgelegenheid, innovatie en economische groei” aldus de minister. “Het samenbrengen van bedrijven uit de maritieme- en luchtvaartsector voor het uitwisselen van kennis is niet alleen goed voor de regio Drechtsteden, maar ook voor de algehele positie van Nederland op de wereldmarkt.”

Foto: C. Wijmans

Lees meer over:

drechtsteden kamp veth
Deel dit bericht met je vrienden!