Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Scheffersplein vanaf vrijdag weer het terrassenplein van Dordrecht

8 maart 2014

DORDRECHT - De brug over de Voorstraatshaven, die vanaf 1862 Scheffersplein heet, wordt weer terrassenplein. De brug is hersteld en gaat weer mee. Aanstaande vrijdag 14 maart zal wethouder Rinette Reynvaan helpen om het terras klaar te zetten:

Bericht van de gemeente Dordrecht

14 maart 10.00 uur: oplevering Scheffersplein

De werkzaamheden aan de brug onder het Scheffersplein zijn voorspoedig verlopen. Daardoor kunnen de terrassen twee weken eerder dan gepland weer gebruikt, op vrijdag 14 maart. Wethouder Rinette Reynvaan helpt om 10.00 een handje mee met het plaatsen van de stoelen.


 

Lees meer over:

scheffersplein terrassenplein
Deel dit bericht met je vrienden!