Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Alphatron Security Systems strijkt neer aan de Europalaan

7 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het bedrijf Alphatron Security gaat zich vestigen aan de Europlaan 800 op het hoogwaardige Businesspark Amstelwijck te Dordrecht. Met deze stap willen ze een verdere groei gaan realiseren. Op vrijdag 7 maart  zal de eerste paal geslagen worden voor een nieuw bedrijfspand.

Alphatron Security koos voor deze locatie in Dordrecht, vanwege de goede bereikbaarheid pal naast de A16, de kwalitatief hoogwaardige uitstraling en de enthousiaste medewerking van de Gemeente Dordrecht. Het nieuwbouwproject, ontworpen door Roggeveen & Piso Architecten uit Waddinxveen, zorgt voor een zeer motiverende werkplek. In het pand komen naast kantoren, magazijn en werkplaats, ook een prachtige showroom om klanten te inspireren en te adviseren over de uiteenlopende oplossingen van Alphatron Security.

De nieuwe vestiging zal ook onderdak bieden aan de divisie Alphatron Security Zuid, welke nu nog gevestigd is in Waalwijk. Naar verwachting wordt medio december 2014 het nieuwe pand opgeleverd

Zie verder de website van Alphatron.

Lees meer over:

amstelwijck europalaan
Deel dit bericht met je vrienden!