Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Medewerkster tankstation herkent overvallers

7 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Twee mogelijke overvallers zijn tegen de lamp gelopen toen ze kwamen afrekenen bij een tankstation in Dordrecht. Een medewerkster meende het duo een dag eerder te hebben gezien bij Opsporing Verzocht en waarschuwde de politie.

De medewerkster van het pompstation speelde onder meer het kenteken van het tweetal door aan de politie. Agenten konden de camper van de man en de vrouw daarop onderscheppen op de A27 bij Nieuwendijk, meldde de politie donderdag.

De politie vermoedt dat het duo achter de overval zit op een telefoonwinkel aan de 2e Middellandstraat in Rotterdam. De 37-jarige Joegoslavische man en 39-jarige Roemeense vrouw worden vrijdag voorgeleid.

Lees meer over:

a27 nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!