Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Dordtenaren maken goed gebruik van Kieskompas

6 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Inwoners van Dordrecht weten de weg naar het Kieskompas voor de gemeenteraadsverkiezingen goed te vinden. Als alle geïnteresseerde bezoekers van Kieskompas Dordrecht worden meegeteld, komt het totale aantal boven de 10.000 uit. Hiermee is Dordrecht één van de gemeenten waar deze digitale hulp bij het kiezen goed wordt ingevuld.

Bekijken van standpunten
Op www.dordrecht.kieskompas.nl kunnen inwoners kijken welke partijen het beste bij hun ideeën passen. Veel inwoners beantwoorden alle 30 stellingen die in het Kieskompas voor Dordrecht zijn opgenomen. Daarnaast zijn er ook bezoekers die bijvoorbeeld benieuwd zijn naar de standpunten van één partij of de standpunten van partijen op een specifiek onderwerp. Het aantal bezoekers dat de online stemhulp volledig invulde bedroeg op 4 maart bijna 3.500. De cijfers laten tevens zien dat het bezoekersaantal van het Dordtse Kieskompas flink blijft toenemen.

Volg de verkiezingen
Inwoners kunnen het verkiezingsnieuws onder andere volgen via de Verkiezingspagina in de Stem van Dordt. Regelmatig verschijnen er twitterberichten over de verkiezingen onder vermelding van #078. Ook op www.dordtkiest.nl staat alle informatie over de verkiezingen.

Kieskompas op verkiezingsmarkten
Kieskompas is ook in te vullen op de verkiezingsmarkten. Op 8 maart van 10.00 tot 16.00 uur is er een verkiezingsmarkt in winkelcentrum Sterrenburg. Op 15 maart is er nog een verkiezingsmarkt in de binnenstad (Achterom) van 10.00 tot 16.00 uur.

Zie ook:

Lees meer over:

verkiezingen kieskompas
Deel dit bericht met je vrienden!