dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Oud-VVD wethouder Bas van der Zwaan steunt voorkeursactie van raadslid John van der Net

6 maart 2014

DORDRECHT -  Oud-VVD wethouder en ondernemer Bas A. van der Zwaan steunt VVD gemeenteraadslid John van der Net (zie foto) in zijn actie om via voorkeursactie in de gemeenteraad te komen. Van der Net presenteert vrijdag om elf uur voor het Stadhuis samen met de oud-wethouder een zeven punten plan op 7 maart voor nummer zeven van lijst drie.

De steun van politicus Bas van der Zwaan is niet zonder historische betekenis.

Bas van der Zwaan stond in 1998 op plaats 24 van de kandidatenlijst van de VVD en werd via een voorkeursactie gekozen.  Leen van Pelt, toen vice voorzitter van de Dordtse Ondernemers Vereniging (DOV), maakte de actie voor Bas los rond in de kerstvakantie van 1997 los.

Hij wilde ook een ondernemend geluid in de gemeenteraad waarborgen en zag daarvoor in Van der Zwaan de ideale vertegenwoordiger. In 2002 werd Van der Zwaan voor een periode van vier jaar wethouder.

John van der Net beschouwt zich als een duidelijk rechts gemeenteraadslid, die graag op donderdag 27 maart aan een tweede termijn van vier jaar in het Stadhuis begint. Op onder andere Dordrecht.net voert John van der Net een persoonlijke campagne met de plaatsing van een eigen banner.

John van der Net meldt in een bericht voor zijn presentatie nabij de Leeuwen voor het Stadhuis:

Op vrijdag 7 maart 2014 zal John van der Net van de VVD Dordrecht een 7 punten plan presenteren.

Hij zal dit doen om 11.00 uur op de trap van het stadhuis. Voor het huis van de democratie zal hij iedereen oproepen om gebruik te maken van het democratisch recht om te stemmen.

Uit het 7 punten plan blijkt de 3 D’s waar hij voor staat:

Direct

Duidelijk rechts

Dordts

Bij deze presentatie zal oud wethouder Bas van der Zwaan aanwezig zijn om zijn steun uit te spreken voor de kandidatuur van John van der Net. John staat op plaats nr.7 van de lijst van VVD Dordrecht en wil met voorkeursstemmen in de raad worden gekozen.

John is de initiator van de stadsmarinier in Dordrecht (Task Force Overlast) welke tot een sterke daling heeft geleid van de overlast. Zover John van der Net in zijn aankondiging van de presentatie met de wethouder 2002 - 2006 van de VVD.

Lees meer over:

VVD John van der Net
Deel dit bericht met je vrienden!