Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Zes Dordtenaren zorgen voor opschudding op carnavalsfeest in Breda

2 maart 2014

DORDRECHT /BREDA - Zes Dordtenaren hebben volgens een bericht van de politie uit Breda voor opschudding gezorgd tijdens de carnavalsviering. .De politie hield de zes mannen uit Dordrecht aan, zaterdagavond rond elf uur, wegens het verstoren van de openbare orde. Het zestal kreeg proces-verbaal en een zogenaamde waarschuwing gebiedsverbod uitgereikt.

Het tumult vond plaats rond 23.00 bij een zaak aan de Havermarkt. De zes werden door portiers naar buiten gewerkt. Drie jongemannen van 18, twee van 19 en één van 22 jaar oud werden op een proces-verbaal getracteeerd voor ordeverstoring. Ze  kregen ook de waarschuwing dat bij herhaald wangedrag de toegang tot het Bredase uitgaanscentrum wordt ontzegd. Een Dordtenaar werd nog vastgehouden voor mishandeling.

Dordtenaren hebben niet altijd een goede naam in het uitgaansleven in Breda en soms leidt dat tot verhalen in de media in Breda.

Lees meer over:

carnaval zes
Deel dit bericht met je vrienden!