Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Piet Sleeking heeft geen behoefte aan landelijke politieke kopstukken in Dordrecht bij campagne voor de raad

1 maart 2014

DORDRECHT - Op eigen kracht wil de voorman van Beter voor Dordt (BVD) - Piet Sleeking - weer opgaan voor vijftien van de 39 zetels in de gemeenteraad van Dordrecht. Hij wijst er D66 op, dat het de partij in 2010 met landelijke hulp niet is gelukt meer dan twee zetels te halen. Morgen (2 maart) zet D66 met zijn eigen bus landelijke toppers in historisch Dordrecht in. Vandaag (1 maart) was voor Groen Links landelijk voorman Bram van Ojik in de stad.

De VVD en de PvdA willen zich ook nog met landelijke namen in Dordt laten zien. Sleeking reageert op alle bewegingen via twitter en voert ook zondag lokaal campagne met zijn team.  De locoburgemeester en wethouder staat in sommige peilingen momenteel als enige partij in de stad boven de tien zetels, maar BVD gaat ervan uit dat het vertrouwen in 2014 net zo groot zal zijn als in 2010. Toen ging BVD van zes naar vijftien zetels.

 

 

 1. wat mij betreft wel ja, geen enkele behoefte aan landelijke kopstukken bij lokale verkiezingen!

 2.  

  Wij doen het gewoon op eigen kracht Jonathan en dat bevalt ons uitstekend!

 3.  

  Morgen met het campagneteam zonder landelijke chaperonne naar de ' en de antiekmarkt; ook Beter Voor Dordt!

 4.  

  In 2010 leverde het hele landelijke circus ook maar 2 zetels op: doe het op eigen kracht, net als de lokale partij!

 5. Geretweet door
 6.  

  Was mooie campagnedag met het team van BVD; veel complimenten over de bereikte resultaten: Op naar de 15 zetels !

 

Lees meer over:

sleeking BVD
Deel dit bericht met je vrienden!