zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

D66 winkelt graag op zondag

25 februari 2014

DORDRECHT -  Afgelopen zondag trok D66 de binnenstad in om het gesprek over de koopzondag met bezoekers aan te gaan. D66 wil graag de keuze van de koopzondag overlaten aan de ondernemers en was benieuwd wat het winkelend publiek hiervan vindt.

Lijsttrekker Nelleke de Smoker en  Gerard Schouw, het Dordtse D66 Tweede Kamerlid, deelden  samen met de D66kandidaten tasjes uit met de boodschap: Ik winkel graag op zondag D66.
De bezoekers reageerden positief op deze aandacht voor de koopzondag. In 2013 heeft een initiatiefwet van D66 en GroenLinks het mogelijk gemaakt de keuze voor zondagopening bij de gemeente neer te leggen. Tot op heden is  het beleid van de gemeente Dordrecht nog niet verruimd.

Deel dit bericht met je vrienden!