Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bram van Ojik geeft start verkiezing 'Groene Lintje 2014' in de Voorstraat'
24feb 2014

Bram van Ojik geeft start verkiezing 'Groene Lintje 2014' in de Voorstraat

DORDRECHT - Fractievoorzitter voor GroenLinks in de tweede kamer Bram van Ojik komt zaterdag 1 maart naar Dordrecht om de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen te ondersteunen. GroenLinks is die dag in het kader van de landelijke complimentendag met een verkiezingsstand aanwezig in de Voorstraat in Dordrecht.

Van Ojik zal daar het officiële startsein geven voor de verkiezing van het 'Groene Lintje 2014'. De landelijke fractievoorzitter arriveert om 9:30 uur op het station in Dordrecht. Hij zal dan drie organisaties bezoeken om het in het zonnetje te zetten voor hun inzet voor groen, zorg en werk. Om 10.15 komt Van Ojik aan bij de verkiezingskraam in de Voorstraat, ter hoogte van de t-splising met de Vriesestraat.

Daar zal hij samen met de lokale lijsttrekkers uit Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht symbolisch het startsein geven voor de 'Groene Lintjesactie'. Vanaf dat moment kunnen inwoners van de regio Drechtsteden personen en organisaties nomineren voor het 'Groene Lintje 2014'. Dit kan zaterdag bij de kraam in de daarvoor bestemde box, maar ook door een e-mail naar info@groenlinksdrechtsteden.nl o.v.v. 'nominatie Groene Lintje'.

Bezoekers kunnen zaterdag de hele dag bij de kraam terecht om een compliment te ontvangen of uit te delen aan wie ze maar willen. Natuurlijk kunnen zij ook een praatje maken met de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Bron GroenLinks Dordrecht.

Zie ook:
GroenLinks wil leenfietsen voor parkeerders (di, 24 sep 2013)
GroenLinks en de PvdA hebben vragen gesteld rond de Drechtsteden Vacaturebank voor Vrijwilligers (ma, 15 jul 2013)
GroenLinks wil meer straatmuzikanten (wo, 19 jun 2013)
GroenLinks deelt ook dit jaar Groene Lintjes uit (wo, 8 mei 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!