vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Hans Leeuwenhoek volgend seizoen trainer DeetosSnel

17 februari 2014

DORDRECHT - Het bestuur van DeetosSnel is verheugd te kunnen mededelen dat Hans Leeuwenhoek volgend seizoen de eerste selectie van DeetosSnel onder zijn hoede neemt.

De 49-jarige Dordtenaar heeft een klinkende korfbal CV en was al eerder hoofdtrainer bij de Dordtse hoofdmacht. Als speler van Deetos en als coach van Die Haghe won hij meerdere malen de zaaltitel in Ahoy’. Daarnaast was hij ook hoofdtrainer bij Fortuna en de Belgisch kampioen De Boeckenberg.

De ervaring van Leeuwenhoek ligt, net als de aanstelling van Remco den Otter voor de A-jeugd, volledig in de lijn van het Masterplan van de vereniging met als missie: met innovatief korfbal duurzaam terug naar de top!

Lees meer over:

korfbal deetossnel
Deel dit bericht met je vrienden!