dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

ChristenUnie/SGP blij met steun blowverbod

11 februari 2014

DORDRECHT -  De ChristenUnie/SGP is verheugd over de steun van het CDA en de VVD voor het idee van een blowverbod. Begin 2012 werd dit door onze fractie bepleit bij de aanpassing van de Algemene Plaatselijke Verordening.  Dit idee kreeg toen helaas onvoldoende steun vanwege een uitspraak van de Raad van State. Een nieuwe gerechtelijke uitspraak maakt de weg vrij een verbod in Dordrecht te voeren. Het gerechtshof in Den Haag bepaalde onlangs dat een blowverbod in Rotterdam mag als mensen onveiligheid ervaren. ChristenUnie/SGP wil dat gebruik gemaakt wordt van deze mogelijkheid en dat een dergelijk verbod ook geldt bij speelplaatsen, parken en schoolpleinen. ChristenUnie/SGP zal daarover met de andere partijen spreken.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!