zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Veel nieuwe gezichten tijdens de elfde DKIB- netwerkborrel

7 februari 2014 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 6 februari jl. vond de elfde editie van de DKIB- netwerkborrel plaats bij Chez Heeren Jansen. Organisator 'By Lipman' meldt een goede opkomst van ruim 40 ondernemers voor het evenement, dit keer veel nieuwe bedrijven uit het gebied en de Drechtsteden.

Tijdens deze editie was Rob Saarloos van 'RS Sartoria' aanwezig met de laatste trends op het gebied van (maat)kleding, meerdere ondernemers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt en hebben zich laten adviseren. Lipman is verheugd dat onder de nieuwe aanwezigen twee bedrijven zich direct hebben aangesloten bij de Dordtse Kil BusinessClub. Lipman: “dit geeft aan dat er nog voldoende potentie in het gebied zit, de aanmeldingen voor de BusinessClub blijven groeien en dat is een positieve ontwikkeling voor de bedrijven en het gebied.”

De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 15 mei 2014, wederom in Chez Heeren Jansen. Kaarten zijn te verkrijgen via www.dordtsekilinbusiness.nl. Op deze website is tevens de deelnemerslijst te vinden.

Dordtse Kil BusinessClub De Dordtse Kil BusinessClub is een business-to-business netwerkorganisatie die zich richt op het Dordtse Kil gebied met als doel de anonimiteit uit de Dordtse Kil industrieterreinen te halen en samenwerking tussen bedrijven te stimuleren. De leden (afkomstig uit het MKB) krijgen de mogelijkheid contacten en kennis te bundelen.

Meer informatie over het netwerkevenement en de BusinessClub is te vinden op www.dkib.nl. Op deze informatiewebsite over het Dordtse Kil gebied ook een uitgebreid overzicht van bedrijven en vastgoed objecten in het gebied.

Lipman is naast een evenementenbureau voor de zakelijke markt ook actief voor marketing & communicatie projecten en biedt ondersteuning op het gebied van Website en Social Media voor alle bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.bylipman.nl of neem contact op met Joyce Lipman via joyce@bylipman.nl.

Lees meer over:

business club dordtse kil lipman
Deel dit bericht met je vrienden!