maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Twintigste partijkantoor van PvdA staat in Dordrecht aan de Voorstraat

2 februari 2014

DORDRECHT - Rode ballonnen markeerden de gehele dag de voordeur van het nieuwe PvdA kantoor in Dordrecht. Op de ruit van de winkel staat ook trots: Twintigste partijkantoor in Nederland.  Het feestje is gelijk een aanleiding om campagne te voeren voor lijst twee bij de komende raadsverkiezingen.

Lijsttrekker Cor van Verk gaf afgelopen week politiek leider Samson een hand en zaterdag volgde het eerste PvdA gezicht bij de verkiezingen voor het parlement van Europa. De PvdA zit op de Voorstraat zo ongeveer tegenover de Grote Griek en nabij restaurant de Twee zusjes.

De PvdA meldt zelf over het feest:

Bij de start van de PvdA campagne zaterdagochtend 1 februari 2014. Partijkantoor in Voorstraat West (het clubhuis wordt het genoemd) werd om 10 uur officieel geopend door Paul Tang (PvdA lijsttrekker Europese Verkiezingen) en John Kerstens (PvdA Tweede Kamerlid).

Het is het 20e partijkantoor in Nederland van de PvdA. Daarna ging de stoet PvdA'ers en belangstellenden door de Voorstraat en Bagijnhof naar het Achterom. Daar hield Cor een speech voor de toehoorders. Daarna ging men naar het Paulusplein en naar winkelcentrum Bieshof in Stadspolders.  Bij De Prinsemarij in Nieuw Krispijn konden we nog heerlijk een kleine maaltijd nuttigen, hoewel de keuken officieel al dicht was. De vrijwilligers wilden toch iets voor de PvdA'ers maken. Het smaakte prima.

Lees meer over:

PvdA Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!