maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Naomi Snikkers (20) wordt voor tweede keer gehuldigd als schaakkampioene de Willige Dame Dordrecht

23 januari 2014

DORDRECHT – Naomi Snikkers (20) wordt dinsdag voor de tweede keer gehuldigd als clubkampioen van schaakvereniging de Willige Dame. Voorzitter Cor Paans doet dat net na de klok van acht uur in poffertjessalon Visser aan de Groenmarkt in Dordrecht.

Daarna begint rond kwart over acht de  nieuwe competitie. De Willige Dame, met een geschiedenis van dertig jaar in Dordrecht en daarbuiten, schrijft nog graag schaakliefhebbers in, die willen meedoen aan de nieuwe competitie over zestien ronden. Wie mee info zoekt over de Willige Dame kan de sfeer alvast proeven olp de schaaksite van Tom van Bokhoven: Tomsschaakboeken.nl

Jacques Hennekes (2) en Joop de Jong (3) kwamen in de laatste competitie op ereplekken terecht. Kees van 't Hoff, drie voudig kampioen van Zwijndrecht, werd knap vierde.

Óok bij de schaakbond RSB zijn de adressen van het bestuur van de Willige Dame te vinden. Wie mee wil spelen , is vanzelf ook welkom in de zaal of kan mailen met Cor Paans: Paans.cor@gmail.com

 

Deel dit bericht met je vrienden!