donderdag 13 augustus 2020

Alles over Dordrecht

CDA Dordrecht is genomineerd voor landelijke PR prijs binnen partij

2 januari 2014

DORDRECHT - Het  CDA Dordrecht in de race voor landelijke prijs, die door de partij is in gesteld om goede PR plannen te steunen. 

Tekst: Christiaan Merkuur.

2 januari 201Mer

Ieder jaar organiseert het landelijke CDA een verkiezing van de leukste/origineelste activiteiten die lokale afdelingen hebben georganiseerd. Het CDA Dordrecht is er trots op dat onze afdeling dit jaar met het kinderboerderijfeest is genomineerd voor het ‘Beste CDA Idee 2013′.

Het kinderboerderijfeest is 1 van de 3 genomineerden. De winnaar krijgt vanuit het landelijke CDA 500 euro extra voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Meehelpen om deze prijs te winnen is eenvoudig: stuur een mailtje naar campagne@cda.nl met daarin de keuze voor het kinderboerderijfeest. Bedankt voor uw steun!

Deel dit bericht met je vrienden!