zaterdag 27 februari 2021

Alles over Dordrecht

Voertuigcontrole leidt tot vondst zwaar explosief vuurwerk

28 december 2013

DORDRECHT - Tijdens een voertuigcontrole op de Provincialeweg nam de politie vrijdagmorgen 27 december omstreeks 10:30 uur illegaal vuurwerk in beslag. In de woning van de verdachte vonden agenten korte tijd later nog veel meer zwaar explosief vuurwerk.

Surveillerende agenten hielden de verdachte staande omdat hij niet handsfree belde. Bij controle werd in de auto van de 26-jarige Dordtenaar illegaal vuurwerk van het type ‘Cobra 6’ aangetroffen. Doorzoeking van de woning van de verdachte in de wijk Stadspolders leidde tot de vondst van nog eens 250 stuks van het genoemde zware vuurwerk. Het vuurwerk is in beslag genomen en de verdachte is aangehouden.
 
Deel dit bericht met je vrienden!