Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verklaring vertrekkend Statenlid PvdA Eline van den Boogaard'
18dec 2013

Verklaring vertrekkend Statenlid PvdA Eline van den Boogaard

DORDRECHT - Eline van den Boogaard uit Dordrecht heeft een verklaring afgelegd over het stoppen als Statenlid van de PvdA en het bedanken voor de partij. Ze zegt op twitter haar toelichting hierbij te willen laten:

Geachte lezer,

Ik heb besloten om mijn lidmaatschap van Provinciale Staten te beëindigen per 1 januari 2014. Over dit besluit heb ik lang nagedacht en hoewel ik het politieke werk en de collega’s zal missen, weet ik dat dit voor mij het juiste besluit is.

Door mijn overtuigingen, de dingen die ik in de samenleving wil veranderen en de manier waarop ik dat in de politiek wil doen kom ik te vaak in botsing met mensen van mijn eigen partij. En dan heb ik het zowel over de gekozen lijn op landelijk niveau als die in mijn eigen fractie.

Mijn besluit om mijn lidmaatschap van de PvdA op te zeggen gaat hand in hand met het doen van afstand van mijn zetel. Deze zetel behoort naar mijn mening toe aan de PvdA, die ik ondanks mijn opzegging alle goeds toe wens. Ik heb veel waardering voor de manier waarop de fractie zich inzet voor het publieke belang, ook al verschillen we vaak van mening. Ik zal ze missen, evenals veel collega’s van PS.

Ik ben dankbaar voor de mooie en leerzame jaren die ik bij de Provincie mocht meemaken. Het lidmaatschap van PS heb ik ervaren als een voorrecht en als een grote verantwoordelijkheid. Al die ervaringen neem ik met me mee op weg naar een nieuw begin.

Vriendelijke groet,

Eline van den BoogaardDeel dit bericht met je vrienden!