woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Koffie-Met-Kerstactie in samenwerking met Dordtse Voedselbank

12 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Verras deze Kerst cliënten van de Dordtse Voedselbank. In samenwerking met de Dordtse Voedselbank organiseert Koffie Met dit jaar een speciale kerstactie. Iedereen kan tijdens de kerstperiode een pakje komen langsbrengen bij Koffie Met aan de Grotekerksbuurt 44. Met Driekoningen, als de wijzen hun geschenken aan het kerstkind aanbieden, worden alle ingezamelde pakjes doorgegeven aan mensen voor wie een kleine luxe onbetaalbaar is. Help mee de gezinnen van de voedselbank te verrassen!

Elly van Wenum, voorzitter Koffie Met, vertelt "Vorig jaar was er de Q-music-kerstactie voor de voedselbank, waarbij je een pakje naar de Kerstmast in Lopik kon brengen. Het leek ons leuk dat dichter bij huis te organiseren. Mensen kunnen nu hun pakje bij Koffie Met onder de boom komen leggen. We vinden het belangrijk te laten zien dat iedereen meetelt, door deze actie hopen we cliënten van de voedselbank te laten merken dat ze niet vergeten zijn."

Koffie Met is gevestigd aan de Grotekerksbuurt 44, langs de route van de Dordtse Kerstmarkt. Kijk voor openingstijden op www.koffie-met.nl Cadeautjes kunnen ingeleverd worden t/m vrijdag 3 januari 2014.

Deel dit bericht met je vrienden!