donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Drugsbezitters betalen 3.200 euro bij controle A16

29 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Automobilisten werden op donderdagavond door politieagenten gecontroleerd op drugsbezit en andere strafbare feiten. Ter hoogte van Dordrecht werden ze van de snelweg gehaald.

Tijdens de controle bleek dat meerdere automobilisten in het bezit waren van kleinere hoeveelheden softdrugs. Hiervoor moesten ze ter plekke een boete betalen die varieerde tussen de 90 en 360 euro, in totaal ruim 3.200 euro. Bij een 33-jarige Fransman bleek het rijbewijs te zijn ingevorderd. Agenten namen ter plaatse zijn auto in beslag en legde een boete op van 600 euro. Deze zal hij moeten betalen om de auto terug te krijgen. Een 24-jarige man zonder vaste woonplaats had een busje traangas op zak. Omdat hij ook een kleine hoeveelheid drugs had moest hij in totaal 490 euro betalen.

Bij de actie op donderdagavond werd ook een politiehelikopter ingezet. De politie controleert met regelmaat automobilisten op de A16 en zal dit in de toekomst blijven doen.

Lees meer over:

A16 drugs
Deel dit bericht met je vrienden!