Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoekt getuigen poging zware mishandeling

16 november 2013

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot zware mishandeling die donderdagavond omstreeks 21:00 uur plaatsvond op de parkeerplaats van het winkelcentrum Crabbehof.

Een 32-jarige man uit Dordrecht werd door een 43-jarige plaatsgenoot, gekleed in een bruinleren jas en pet, bedreigd met twee messen. Nadat het slachtoffer één van de twee messen afhandig had gemaakt, vluchtte de verdachte. Op basis van het signalement kon hij korte tijd later worden aangehouden.
 
Het is mogelijk dat het voorval, waarbij geschreeuwd werd, de aandacht van omstanders heeft getrokken. De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
 
Deel dit bericht met je vrienden!