donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Pittige speelweek voor de Lions

6 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Pittige speelweek voor de Dordrecht Lions met wedstrijden tegen Tilburg Trappers, HYS The Hague en Eaters Geleen. Woensdag 6 november moeten de Lions aantreden tegen de aanvoerder van de ranglijst Tilburg Trappers. De eerste wedstrijd ging verloren met een hoop goals tegen. Vervolgens staat de uitwedstrijd tegen HYS The Hague op het programma, de nummer twee van de ranglijst.

Met als afsluiter de thuiswedstrijd tegen Eaters Geleen in eigen huis waar belangrijke punten gehaald moeten worden om het gat verder te laten groeien. Na de overwinning op de belgen HYC Herentals afgelopen week zijn de Lions hongerig naar meer.

Vorige week behaalde de Lions een prachtige overwinning in en tegen Herentals waardoor het gat naar de top 4 kleiner en de afstand met Geleen en hekkensluiter Eindhoven groter werd. Absoluut geen slechte start aan de competitie voor het kersverse eredivisieteam. De Lions proberen een aansluiting te vinden om tot de top 4 te komen, een positie die ze niet durfden te dromen een paar weken terug. Het team toont veerkracht en neemt vaak de leiding in de wedstrijden waardoor zij de tegenstander verrassen. Aan het begin van het seizoen was de onervarenheid te merken in de uitslagen maar inmiddels een kleine 10 wedstrijden verder zie je de groep groeien. Veel jonge spelers moesten wennen aan het versnelde niveau in de eredivisie maar hebben al redelijk hun draai gevonden.

Aanstaande woensdag 6 november wordt de puck ingegooid om 20.30, vervolgd door de uitwedstrijd in HYS The Hague op vrijdag 8 november en de tweede thuiswedstrijd deze week wordt gespeeld op zondag 10 november tegen Eaters Geleen. Deze wedstrijd zal om 18.15 beginnen.

Lees meer over:

lions ijshockey trappers
Deel dit bericht met je vrienden!