vrijdag 25 september 2020

Alles over Dordrecht

Evenementen in Dordrecht houden rekening met speelschema wereldkampioenschap voetbal

27 oktober 2013

DORDRECHT –  Een aantal evenementen in Dordrecht heeft in de planning voor 2014 afgesproken rekening te houden met het speelschema van het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Amerika.  Het Big Rivers festival is het eerste grote evenement dat de nieuwe data publiceert op de eigen website:

"Schrijf nu alvast de data van Big Rivers 2014 in je agenda:

10 t/m 20 juli 2014!  

Zo…. en nu kun je je vakantie boeken!"

Als echte muziekliefhebber ben jij hier aan het goede adres! Kijk rond op onze site en zie wat er allemaal te doen is tijdens het Big Rivers Festival 2014! Kom regelmatig terug voor de laatste updates! Volg ons ook via facebook, twitter en andere social media!

We rekenen op jou!

 

Lees meer over:

voetbal 2014
Deel dit bericht met je vrienden!