zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Bank Weizigtpark feestelijk onthuld

20 oktober 2013

DORDRECHT - Op vrijdag 18 oktober heeft Erik Janssens, projectleider Stimuleringsprogramma Nieuw Krispijn, een bank onthuld in het Weizigtpark. Dit bankje wordt aan het Weizigtpark geschonken door Van Lanschot Bankiers. Deze bank heeft haar betrokkenheid getoond aan het programma van Adopteer een Park. 

Van Lanschot heeft Adopteer een Park een aantal parkbanken geschonken, die zij mag plaatsen in parken in Nederland. Dit als aanvulling op hun actie: 275 jaar Van Lanschot. Het Weizigtpark in Dordrecht is hiervoor een van de uitgekozen parken.
 
Adopteer een park
Adopteer een Park heeft als doel om  het beheer van openbare locaties zoals parken te verbreden door bedrijven de mogelijkheid te bieden om op een vernieuwende manier hun belofte aan duurzaamheid en groen in de stad te tonen.
 

Lees meer over:

weizigtpark Nieuw Krispijn
Deel dit bericht met je vrienden!