maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

ASz viert eerste plaats met zeven burgemeesters

30 september 2013

DRECHTSTEDEN -  Met zeven burgemeesters uit de regio (uit de zes Drechtstedengemeenten plus Molenwaard) stond de directie van het Albert Schweitzer ziekenhuis maandagochtend stil bij de behaalde eerste plaats in de AD Ziekenhuis Top 100.

Dat gebeurde tijdens een bescheiden, maar feestelijk werkontbijt, met de krant van zaterdag erbij om de positie van het ziekenhuis nog eens te analyseren. Ziekenhuisbestuurder Pier Eringa: "Als eerste burgers van uw gemeenten, bent u ook vertegenwoordigers van onze patiënten. Wilt u aan uw inwoners overbrengen dat wij hen danken voor het vertrouwen in ons? En dat wij in het hele gebied geworteld willen blijven, dichtbij de mensen op onze kleinere locaties en op Dordwijk voor hoogcomplexe zorg."

Omgekeerd brachten de burgemeesters namens hun gemeentebesturen en inwoners complimenten over, voor iedereen die in het ziekenhuis werkt en heeft bijgedragen aan resultaat. Burgemeester Brok van Dordrecht: "In de Drechtsteden gebeurt veel goeds en in dat succes delen we allemaal. In onze samenleving staan geweldige instellingen met veel kracht, u bent er daar een van. Uw succes in de Top 100 is niemand ontgaan. Zelfs de mensen die er onverschillig over doen, hebben het allemaal gezien en praten erover."

Op de foto met de balonnen: v.l.n.r. Van Hemmen (Sliedrecht), Schrijer (Zwijndrecht), Brok (Dordrecht), Eringa (ASz), Van der Borg (Molenwaard), Blase (Alblasserdam), Taks (ASz), De Bruin (Papendrecht) en Heijkoop (Hendrik-Ido-Ambacht).

Foto's: Frederike Roozen-Slieker

Lees meer over:

asz burgemeesters
Deel dit bericht met je vrienden!