maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Wethouder Rinette Reynvaan opent vernieuwde winkel De Groene Bloemist van Marleen de Vos

30 september 2013

DORDRECHT -  Wethouder Rinette Reynvaan opent zaterdag 5 oktober om half twaalf de verbouwde en uitgebreide winkel van Marleen de Vos. Ze werkt onder de naam de Groene Bloemist aan de Slangenburg nabij de kerk en Jumbo. Haar hartewens was een betere, zichtbaarder plek in het kleine winkelcentrum van Sterrenburg 3. Dat is nu gelukt.  De blinde muur, waar achter zij zat, is open gebroken. Hierdoor heeft Marleen een nieuwe frisse entree gekregen en hoort zij nog meer bij het centrum aan de Slangenburg.

Marleen hoopt dat het winkelcentrum in Sterrenburg 3 ook verlost raakt van een leegstaande winkel, waarin al jarenlang geen zaken wordt gedaan. Ze gelooft dat haar bloemenzaak in combinatie met de andere zakelijke activiteiten een goede toekomst heeft in Sterrenburg 3. ,,Ik hoop dat de gemeente ook bijvoorbeeld op bepaalde dagen haar een mobiele viszaak de ruimte geeft. Er kunnen hier best meer mooie dingen gebeuren.

De Groene Bloemist zit direct naast de eindhalte van lijn 5 en 7. Wat betreft Marlee n is het tijd om plannen te maken voor het centrum naast de Ontmoetingskerk.

 

De Groene Bloemist - Dordrecht, Netherlands

 

 

Foto
 
  •  
 
Deel dit bericht met je vrienden!