vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht speelt gelijk tegen FC Oss, maar blijft koploper

30 september 2013

DORDRECHT - Ondanks dat de Schapenkoppen niet tot scoren kwamen blijft FC Dordrecht bovenaan staan.  Tegen FC Oss werd er op zondag 29 september met 0-0 gelijkgespeeld waardoor directe concurrent Willem II op doelsaldo werd gepasseerd op de ranglijst.

FC Dordrecht speelde ruim een uur lang met tien man nadat Yoëll van Nieff in de 34e minuut met een tweede geel kaart de kleedkamer werd ingestuurd. Ondanks de numerieke meerderheid wist Oss de vele kansen niet te benutten mede dankzij een aantal reddingen van Warner Hahn. FC Dordrecht ging na de tweede helft feller in de aanval maar ook de Dordtse doelpogingen strandden veelal  in handen van de keeper.  
Scheidsrechter van der Graaf deelde vanmiddag in totaal maar liefst 9 gele kaarten uit. Vier aan FC Dordrecht : van Nieff (2 x), Hahn en Haddad en vijf stuks aan  FC Oss: Maletic, Piqué, Arends, Tissingh en van de Ouweland.

FC Oss: Arends, Pique, Tissingh, van den Ouweland, Deenen, van de Sande, van der Sloot, Jansen, Janssen, Monteiro (Opuku), Maletic (Philips).
FC Dordrecht: Hahn, Fortes, Haddad, Peersman, Pisas, Alisic (Wormgoor), Meulens, van Nieff, Mayele (Korte), Luckermans, Danso (Ket). 

Vrijdagavond speelt FC Dordrecht thuis tegen Telstar die momenteel op de zesde plaats van de Jupiler League staat.

Lees meer over:

voetbal fcdordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!