maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Dordrecht Pakt Uit groot succes

30 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het evenement Dordrecht Pakt Uit, georganiseerd naar aanleiding van de opening van het Bagijnhof en Achterom als afronding van jarenlange inspanningen ter verbetering van de binnenstad, is in het weekend van 28 en 29 september een groot succes gebleken. Onder het genot van de najaarszon konden de bezoekers genieten van veel mode, acties, muziek en kinderactiviteiten.
 
Een afwisselend aanbod van activiteiten zorgde ervoor dat de binnenstad van Dordrecht tijdens het gehele weekend erg druk bezocht werd en het de drukste koopzondag ooit was. Exacte bezoekersaantallen zijn op dit moment niet bekend. Zeer succesvolle onderdelen van het programma waren onder andere het Circus Tadaa! waar kinderen circustrucs konden leren en uitvoeren, de buitenfilm De Marathon, de Pop-Up Market op de Vriesestraat en Vrieseplein, Dordt in de Mode en de Crazy Piano’s als knallende afsluiter op het Statenplein.
 
Het actiepodium bij de Hema en The Sting met allerlei acties van lokale ondernemers trok tevens veel aandacht van het winkelend publiek. De winkeliers en horecaondernemers in de binnenstad waren zeer positief gestemd over de verschillende activiteiten en opkomst in de stad en noemden het evenement voor herhaling vatbaar.
 
Dordrecht Pakt Uit was een initiatief van de gemeente Dordrecht om, met de afronding van het vernieuwde Achterom en Bagijnhof, de ondernemers in de binnenstad te bedanken en samen met de inwoners te vieren dat de Dordtse binnenstad over de jaren heen met verschillende verbouwingen nog mooier is geworden. Dordrecht Marketing was verantwoordelijk voor de organisatie en marketing van Dordrecht Pakt Uit en is mede georganiseerd in nauwe samenwerking met diverse lokale partijen.
 
Dordrecht marketing wil de winkeliers, horecaondernemers en eenieder die een steentje heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van dit weekend bedanken voor de getoonde inzet.

Lees meer over:

achterom bagijnhof binnenstad
Deel dit bericht met je vrienden!