maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Nelleke de Smoker verkozen tot lijsttrekker D66 Dordrecht

27 september 2013

DORDRECHT - Tijdens de algemene ledenvergadering van D66 Dordrecht is Nelleke de Smoker met overgrote meerderheid van stemmen verkozen tot lijsttrekker van D66 Dordrecht voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. De Smoker is momenteel fractievoorzitter van D66 Dordrecht. D66 Dordrecht heeft op dit moment twee zetels in de gemeenteraad. “We streven naar minimaal een verdubbeling van dit aantal”, aldus De Smoker, “en dat willen we voor elkaar krijgen met een goed doordacht verkiezingsprogramma waarin we Dordrecht uit de sfeer van bezuinigingen en de onmogelijkheden trekken. D66 moet bewoners, ondernemers, organisaties, kortom iedere Dordtenaar, inspireren om samen de schouders eronder te zetten.”
 
Vanaf mei 2009, toen De Smoker voor D66 lid plaats nam in de gemeenteraad van Dordrecht, heeft zij samen met haar collega’s in de fractie hard gewerkt om D66 Dordrecht te brengen waar het nu staat. Ondanks dat D66 deze periode in de oppositiebanken zit, is er veel van het verkiezingsprogramma uit 2010 verwezenlijkt. D66 heeft de afgelopen periode vaak het verschil gemaakt met goede voorstellen en redelijke argumenten, onder andere op financieel, ruimtelijk en milieu gebied.
 
Leden en Bestuur van D66 Dordrecht spraken tijdens de Algemene Ledenvergadering hun vertrouwen in Nelleke de Smoker uit: wij zien in Nelleke een gedreven politica, die met haar uitgebreide dossierkennis de standpunten van D66 steeds weer op een positieve manier weet uit te dragen.
 

Lees meer over:

lijsttrekker gemeenteraad d66
Deel dit bericht met je vrienden!