maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Aantal producten in Stadswinkel vanaf 1 oktober alleen op afspraak

27 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vanaf 1 oktober is het voor een aantal producten noodzakelijk een afspraak te maken met de Stadswinkel van de gemeente Dordrecht.

Het gaat om de omgevingsvergunning (o.a. bouwvergunning, kapvergunning, etc.), een APV-aanvraag en de naturalisatie- of optieprocedure (Nederlander worden). Deze producten zijn vaak complex en vragen dan ook om een zorgvuldige begeleiding van de medewerkers. De Stadswinkel hecht er waarde aan dat de aanvrager goed geholpen wordt.

Afspraak
Een afspraak kan worden gemaakt via www.dordrecht.nl > digitaal loket > afspraak maken of u via telefoonnummer 14 078.

De gast kiest zelf een dag en een tijd wanneer hij/zij langs wil komen. De Stadswinkel is open van maandag tot en met vrijdag. Er wordt aangegeven welke documenten of informatie voor de afspraak nodig is.

Deel dit bericht met je vrienden!