maandag 25 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Kees van 't Hoff verrassend koploper bij de Willige Dame

26 september 2013

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT – De drievoudig kampioen van Zwijndrecht, Kees  van ’t Hoff, leidt met drie  uit drie  verrassend het klassement van schaaksociëteit de Willige Dame in Dordrecht.  Op de website van Tom van Bokhoven - www.tomsschaakboeken.nl - wordt dat op de voet gevolgd.

Hij vergelijkt zijn start met die van voetbalclub PEC Zwolle in de eredivisie. Titelverdediger Joop de Jong staat op afstand tweede in  poffertjessalon Visser. nabij het Scheffersplein. Kees van 't Hoff boekte onlangs in een internationaal toernooi in Vlissingen al veel internationale ratingwinst.

Schaaksoos  De Willige Dame speelt elke dinsdagavond in Visser schaak en staat open voor nieuwe schaakliefhebbers. Praeses Cor Paans en wedstrijdleider en uitbater van Visser Jaap Mol vertellen er graag meer over. Extern speelt de Willige dame met drie teams, waarvan de hoofdmacht in de hoogste provinciale klasse uitkomt.

Overigens staat Kees van 't Hoff ook eerste bij schaakclub Zwijndrecht met 2 uit 2.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!