maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Dordtenaar komt om bij schietincident in Zeeland

26 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Bij een schietincident is woensdagmorgen 25 september omstreeks 09.00 uur op de N61 bij IJzendijke in Zeeland, een man om het leven gekomen. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om een 24-jarige man uit Dordrecht.

De politie heeft ter plaatse een 50-jarige man uit Dordrecht als verdachte aangehouden. Hij is door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld.
De politie kreeg omstreeks 09.05 uur een telefonische melding van een man die doorgaf dat hij op de Middenweg iemand had neergeschoten. De hulpdiensten werd direct gealarmeerd. De agenten die als eerste ter plaatse kwamen hielden de verdachte aan. De man stond nog met zijn vuurwapen in de hand toen de politie aankwam.

Het slachtoffer werd in de nabijheid aangetroffen. Hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De N61 werd in beide richtingen afgesloten vanwege het uitgebreide sporenonderzoek wat ter plaatse door 6 forensisch rechercheurs wordt ingesteld. De recherche onderzoekt of het misdrijf een relationele achtergrond heeft.

Foto: Twitter-Anoek de Gardeijn.
Bron: RTV Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!