zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Eigen Huis & Tuin ON TOUR komt naar het Statenplein

24 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Over een week krijgt het Statenplein bezoek van Eigen Huis & Tuin ON TOUR.

Op woensdag 2 oktober komt het team van Eigen Huis & Tuin, bestaande uit Quinty, Thomas en Lodewijk, naar de stad om alle klus- en tuinvragen van de Dordtenaren te beantwoorden.
 
Op het Statenplein komt een heuse Eigen Huis & Tuin kluscontainer te staan, waar men op de dag zelf naar toe kan komen met prangende klus- en tuinvraagstukken.

Om meer kans te maken op behandeling van een specifieke vraag is het verstandig vooraf al vragen indienen via de website van het TV programma.
 
Daarnaast roept het RTL programma Dordtenaren op zichzelf, of iemand anders, op te geven voor een 1-dags metamorfose van keuken, woonkamer, slaapkamer of tuin.

Eigen Huis & Tuin zet tevens de vraag uit voor de inwoners om de meest bijzondere plekjes van de stad aan te melden. Dit kunnen bijzondere woonwinkels, binnentuinen of een opvallend ingerichte lunchroom zijn. De ideeën kunnen op de website www.eigenhuisentuin.nl worden achter gelaten.
 
De kluscontainer van Eigen Huis & Tuin ON TOUR is op 2 oktober van 09.00 uur tot 12.00 uur op het Statenplein in Dordrecht te vinden. Zin om te kijken in plaats van te klussen, dat kan natuurlijk ook!

Meer informatie over het evenement en aanmelden is te vinden via de website van het programma; www.eigenhuisentuin.nl. De uitzending van het programma is op zaterdag 2 november om 18.05 uur op RTL4. 

Lees meer over:

metamorfose statenplein
Deel dit bericht met je vrienden!